fbpx

Kakovost potrjena s 4 ŠAMPIONI!

Imamo nacionalnega zmagovalca!
22. junija 2018
Informacije o spremembi pomembnih deležev v družbi
12. julija 2018
Prikaži vse

Kakovost potrjena s 4 ŠAMPIONI!V okviru 56. mednarodnega sejma AGRA, ki se bo odvijal med 25. in 30. avgustom v Gornji Radgoni, je potekalo že 32. Mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov. Ocenjevanje je potekalo med 5. in 8. junijem 2018 na Pomurskem sejmu v Gornji Radgoni. Na ocenjevanju je sodelovalo 29 podjetij, 21 jih je bilo iz Slovenije, med njimi smo bile tudi Pomurske mlekarne.
Na rezultate ocenjevanja smo zelo ponosni, saj se lahko pohvalimo s kar 4 ŠAMPIONI KAKOVOSTI izmed skupno podeljenih 11. Šampione so prejeli izdelki: Ljutomersko maslo, Mleko v prahu , Pinjenec - jagoda ter eden in edini kralj med siri, Ljutomerski ementalec. Prav tako smo prejeli 6 velikih zlatih medalj za izdelke: Čokoladno mleko Milki, Slovensko čajno maslo, Pinjenec - bezeg limona, UHT homogenizirana sladka smetana, 33% m.m., Posneto mleko v prahu in Pinjenec - ananas in dve zlati medalji za Kislo smetano in Slovensko surovo maslo.
Rezultati so potrditev naše ključne vrednote zagotavljanja kvalitetnih mlečnih živil, k čemur bomo stremeli tudi v prihodnosti, saj verjamemo, da si naši porabniki zaslužijo le najkakovostnejše "bele zaklade neokrnjene narave".

Naše bele zaklade si boste lahko privoščili tudi na sejmu AGRA, zato vabljeni v našo družbo med 25. in 30. avgustom.