fbpx

Minister Počivalšek obiskal Pomurske mlekarne

Pomurske mlekarne in REJDNO DOBRO iz Pomurja
14. septembra 2015
Pomurske mlekarne pomagamo ogroženim
28. septembra 2015

Minister Počivalšek obiskal Pomurske mlekarne

V Pomurskih mlekarnah smo veseli, da si je g. Zdravko Počivalšek, Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, vzel čas in obiskal našo mlekarno. Z nami je podelil svoje bogate izkušnje iz mlekarske panoge, ki jih ima kot bivši direktor Mlekarne Celeia, ki jo je uspešno vodil v 90. letih.

 

Kot prodoren gospodarstvenik nam je dal koristne nasvete in se seznanil s potekom prestrukturiranja Pomurskih mlekarn. Pomurskim mlekarnam je čestital, da kljub bremenu slabega poslovanja mlekarne iz preteklih let in izjemno težki situaciji na mlečnem trgu v Evropi in Slovenij vseh osem mesecev v letošnjem letu poslujemo pozitivno.

 

Skupaj z ministrom Počivalškom sta Pomurske mlekarne obiskala tudi g. Robert Grah, Direktor Pomurske gospodarske zbornice, ter g. Marko DrofenikDirektor direktorata za regionalni razvoj na MGRT in odgovoren za izvajanje Zakona o Pomurju.

 

Direktor Pomurskih mlekarn, g. Robert Serec, je visokim gostom razkazal proizvodno, kjer Pomurske mlekarne izdelujemo odlično Pomursko in Lejko mlejko.  

 

Slovenščina