fbpx

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani Pomurskih mlekarn. Prosimo vas, da kot obiskovalec naše spletne strani upoštevate spodaj zapisane pogoje. Z nadaljevanjem ogleda potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji in jih v celoti sprejemate.

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na tej spletni strani in tudi vseh s to stranjo povezanih podstraneh, so last Pomurskih mlekarn. Prepovedano je prepisovanje, razmnoževanje ali kakršno koli razširjanje vsebin in slikovnega gradiva. Dovoljena pa je uporaba v nekomercialne namene. V tem primeru mora biti zavedeno obvestilo o avtorskih pravicah.

V Pomurskih mlekarnah se bomo po najboljših močeh trudili, da bodo objavljeni podatki točni in ažurni. Ne prevzemamo odgovornosti za morebitno nedelovanje strani in za eventualno objavo napačnih informacij. Za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe napačnih ali nepopolnih informacij, prav tako ne prevzemamo odgovornosti. Pridržujemo si pravico do nenapovedanih sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani.

Na spletni strani nudimo možnost prijave na e-novice, prav tako pa nam lahko posredujete osebne podatke, ki jih bomo varovali v skladu z zakonodajo in jih bomo uporabili izključno za pridobitev informacij o povpraševanju. V Pomurskih mlekarnah zagotavljamo, da bodo tako zbrani podatki namenjeni izključno interni uporabi in jih ne bomo posredovali drugim fizičnim in pravnim osebam ali jih kakor koli drugače zlorabili.